DELIKATNA PITANJA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ipak, za sada imamo samo jednosmernu vezu. Posle zaustavljanja rada srca, aparati registruju promene u operacionoj sali! Na primer, temperatura vazduha se snižava, a to znači da neka supstanca upija energiju. Menja se električni otpor niza kristala i provodljivost nekih membrana. Drugim rečima, supstanca (duša) utiče na fizičke faktore! I, što je jači emocionalni stres, utoliko je taj uticaj veći. Mogla bi se, znači, sastaviti svojevrsna ‘azbuka’: prema razmeri fizičkog delovanja ustanoviti stanje supstance i regulisati njeno ponašanje. A koliko bi tek lekarima-reanimatorima bilo lakše ako bi sam čovek bio voljan da im pomogne u njihovom radu!
Pri svemu tome javlja se suštinsko pitanje: zašto prosto ne pokušati ‘razgovor’ sa supstancom? Pa, ona ionako sve čuje i razume. Ali – nije uspelo. Kasnije su bolesnici pričali da jednostavno nisu mogli sebe navesti da se drugačije ponašaju. Tako naučnicima ostaje jednini mogući put: primorati nekako supstancu (dušu) da teži povratku u svoje telo. A, kako i čime? Možda dejstvom na nju fizičkih polja preko podesnih uređaja.
Drugo pitanje je: zašto ne probati uspostaviti vezu s dušom u nekoj spokojnijoj prilici? Recimo, u mrtvačnici. Eksperimenti u institutu za preciznu mehaniku i optiku dokazali su da laptotalasna supstanca ne napušta telo – barem još devet dana ona se vije oko njega. To bi tebalo iskoristiti i s njom ‘porazgovarati’.
Anatolij Taranuha povodom toga kaže: ‘Tu ideju smo razrađivali, a čak smo pokušali i da je ostvarimo. Aparature su zaista zabeležile prisustvo supstance. No, to je bila neka druga duša. Valjda ‘mrtva’. A, ona nam ne treba. Mi ne pokušavamo da proniknemo u ‘onaj’ svet – tamo je čoveku ulaz zabranjen. Mi pokušavamo da pronađemo način da pomognemo ljudima na ovom svetu – da bi se svaka operacija, tokom koje se srce zaustavlja – srećno okončala.
Ali, da li su ovakve intervencije duhovno poželjne, odnosno ispravne? Treba li po svaku cenu zadržavati dušu koja želi da ode, i sa kojom svrhom? ko nam daje pravo da svoju volju namećemo drugima, i to u trenucima kada se oni okreću beskonačnosti, napuštajući zemnu prolaznost?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTRO CENTAR ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €