DOBIJANJE ODGOVORA UZ POMOĆ RUNA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Rad sa runam, kao i povezivanje njihovog međusobnog značenja u konkretne odgovore, ne odudara bitno od ostalih divinacijskih metoda, poput, recimo, tarota. Naročito ako odlučite da rune koristite kao svojevrstan špil karata. Od vas se očekuje staloženost i koncentracija, jasno i precizno formulisanje pitanja na koje želite dobiti odgovor.Neki praktičari preporučuju i određene rituale, kao što su pripremanje površine stola, paljenje mirišljavih štapića i slično, ali smatramo da ove detalje nije neophodno posebno nabrajati jer su uglavnom prisutni i kod ostalih tehnika proricanja. Bitno je da se maksimalno usredsredite na pitanje, a prilikom tumačenja odgovora služite se intuicijom. Nastojte da što smislenije povezujete podatke koje će vam davati rune. Njihov međusobni odnos – kao i kod tarota – veoma je važan.
Postoji više mogućnosti korišćenja runa. Treba ih mešati celom površinom dlana, licem okrenutim prema stolu, u pravcu kretanja kazaljke na satu. Kada budete osetili da je vreme za to, nasumice izvucite jednu ili više karata, odnosno runa. Najjednostavniji način je da izvučete samo jednu runu i pročitate kakav odgovor na vaše pitanje ona nudi.
Drugi način je da, po istom postupku, izvučete tri karte. Prva govori o trenutnoj situaciji, druga savetuje mogući način delovanja i ukazuje na eventualne prepreke, dok treći upućuje na ishod. Rune se tumače najpre jedna po jedna, a zatim treba povezati spojeve koji postoje između njih.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

ŠVAJCARSKA

1 CHF

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE