Tarot da ne u pitanjima ljubavne tematike

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada se želi dobiti odgovor na pitanje s kratkim da ili ne najčešće se u radu koristi samo jedna karta. Podrazumjeva se da se tijekom otvaranja odnosno gledanja više karata također može doći do ovakvog jednostavnog odgovora. Ovdje je potrebno biti oprezan. Stalno inzistirati na jezgrovitim odgovorima može odvesti u probleme.

Tarot da ne – problemi

Ako se karte uvijek koriste kako bi se dobio što jednostavniji i kraći odgovor tumač tarota lako može skrenuti na krivi put. Neke situacije su naprosto isuviše zamršene da bi ih se moglo pojasniti sa samo jednom kartom ili čak i ako se koristi više njih da se dobije čisti odgovor, s da ili ne. Primjerice, ako klijenta zanima da li će pobjediti na sudu s tim da zahtjeva da dobije da ili ne odgovor, savjetnik bi klijenta trebao odbiti. Neka otvaranja, bilo da se koristi samo jedna karta ili više njih, pokazat će da će klijent pobjediti ili da će izgubiti. No, često to tako neće biti. Dakle, potrebno je biti oprezan i ne silovati odgovor već kartama dozvoliti da pričaju priču.
Tarot da ne u pitanjima ljubavne tematike
​Ako pitanje glasi: “Da li me voli?”, savjetnik će najčešće biti u stanju dati odgovor s da ili ne. Ili: “Da li moja žena razmišlja napustiti brak?”, i ovdje obično nije problem dati koncizan odgovor. Ako pitanje glasi: “Da li me vara?”, savjetnik obično bez problema brzo detektira da li druga strana ima nekoga. Ili: “Da li mi se misli javiti?”, i ovdje nije problem dati precizan odgovor. U slučaju da je postavljeno sljedeće pitanje: “Da li će me primiti natrag?”, pametno bi bilo ići na opciju izvlačenja samo jedne karte. Pitanja ljubavne tematike su pogodnija za davanje jednostavnih odgovora.
Tarot da ne na internetu
Tarot da ne kao opcija je sveprisutna na internetu. Veliki je broj web stranica koje nude mogućnost traženja ovakvog odgovora. Činjenica je da takve odgovore daje automat, ali ako to pitaču ne smeta, nije problem. Iako je uvijek bolje kontaktirati savjetnika od krvi i mesa. Postoje web stranice preko kojih bilo tko može stupiti u kontakt sa savjetnikom najčešće putem chata. Pojedine stranice omogućuju da se savjetnika vidi uživo. Ovakve stranice funkcioniraju tako da pitač ima pravo postaviti jedno pitanje, a za sva ostala mora kupiti kredit. Tarot da ne je zanimljiv način dolaska do odgovora, ali se mora znati kada da ga se primjeni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTRO CENTAR ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €