TREBA PRAŠTATI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Naime, ispitanik se u iskustvima prošlih života susreće sa osobama čiju suštinu prepoznaje. To su osobe koje poznaje i u sadašnjem životu. Različite su neke sklonosti, temperament, navike i, naravno, fizičko telo, ali suština je ista. Do ponovnog, inkarnacijskog susreta došlo je zbog nerešenih problema među njima koji su doveli do mržnje, srdžbe, ljubomore, zlobe i sličnog. Jer, ako umremo mrzeći nekoga, možemo biti sigurni da ćemo tu dušu susresti kasnije u nekom od života. Pre ili kasnije moraćemo dati oproštaj, ‘platiti svoj račun’, da možemo ići dalje. Mržnja, na žalost, stvara jaku karmičku vezu među dušama, kao uostalom i mnoge druge negativne emocije, misli i dela.
To je princip Karme koja predstavlja centralno pitanje reinkarnacije. Karma je zakon akcije i reakcije, ali ne u fizikalnom smislu. Današnji čovekov karakter, njegove misli i dela, posledica su dela počinjenih u prethodnim inkarnacijama. Tada smo u određenim situacijama koje su nas iskušavale reagovali na određeni način, popratili to određenim mislima i osećanjima i, ma kakvi oni bili, danas beremo plodove toga i pri tom smo radosni ili tužni. Ne možemo razumeti u punom svetlu pojedine događaje i sudbinu ako ne razumemo da smo sami uzrok tog i takvog događanja!
Sve se vraća onome koji čini, misli ili govori negativno. Prema filozofiji Karme, za sve što činite ili dobijate sami ste odgovorni. Karma je ono što u polju astralnog postojanja leži pohranjeno. S vremena na vreme to se aktivira i stvari se događaju u skladu sa time. Tako čovek danas živi onim životom i ima ona iskustva koja je sam priredio u prošlim životima. Reinkarnacijske su regresije pokazale da su srdžba, mržnja i bol reakcije na ono što smo počinili drugome, u nekom prošlom životu, ostavljajući ga u bolu i problemima. Kroz iste takve teškoće sada mi trabamo proći da bismo na najpravilniji način naučili koje sve mogu biti posledice naših (ne)dela.Tako iskušavamo sve ono što smo drugima omogućili da iskuse. No, unutar principa Karme, osim negativnog aspekta postoji, naravno, i pozitivni. Dakle, ako smo u prošlom životu nastojali biti tolerantni, pošteni, puni ljubavi i, uopšte, pozitivno orjentisani prema životu, tada će nam se ti isti osećaji vratiti u ovome životu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTRO CENTAR ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €